Nieuwe ontwikkeling van luxe herenhuizen met vier slaapkamers in Nagueles

1.075.000 €
Ref PLP05561
4 Slaapkamers
3 Badkamers
260 m² Bebouwd
205 m² Interieur
150 m² Terras

La Meridiana Marbella heeft een uitstekende ligging in een van de meest exclusieve steden aan de Middellandse Zee. Met 27 km zandstranden en bergen als achtergrond biedt Marbella meer dan 325 zonnige dagen per jaar en een onverslaanbaar klimaat. Gelegen in het gebied van Nagueles, een van de meest gewilde gebieden aan de Golden Mile, omgeven door meerdere diensten en verbindingen, zeer dicht bij Puerto Banús, het Beach Resort van Puente Romano en de Marbella Club.

Een ontwikkeling waar de kwaliteit van de constructie, de onovertroffen afwerking en de grote aandacht voor detail in elke kamer de villa’s tot een droom woonervaring maken.
In LaMeridia Marbella hebben we een huis ontworpen voor uw levenskwaliteit, met ruime en lichte kamers, met een moderne en hedendaagse stijl vol persoonlijkheid, waar elegantie en comfort hand in hand gaan.

De funderingen en de structuur bieden garanties voor veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid, samen met het hoogwaardige buitenschrijnwerk en de dubbele beglazing die uw woning een perfect thermisch gedrag zullen geven. De afwerking omvat doorlopende marmeren vloeren voor een schone en moderne ruimte, hoogwaardige keramische tegels, sanitair van geglazuurd porselein en kranen om het waterverbruik te verminderen.

De luxe ontwikkeling met hedendaagse architectuur bestaat uit drie blokken en 11 herenhuizen. Met de volgende verdeling:
Begane grond: woon/eetkamer met directe toegang tot het onoverdekte terras, geïntegreerde keuken met toegang tot achterterras, gastentoilet en lift.
Eerste verdieping: hoofdslaapkamer en suite, met toegang tot het hoofdterras. Twee gastenkamers, één met toegang tot hoofdterras, één met eigen terras, buitenbadkamer en lift.
Dakterras: eethoek, zwembad of jacuzzi, solarium en lift.
Kelderverdieping: hal, en-suite slaapkamer, garage voor een auto en lift.

De gemeenschap wordt omheind met 24-uurs beveiliging, groot gemeenschappelijk zwembad en tuin.

Prijzen van 975.000€ tot 1.250.000€.

mitt drømmehjem!

Listing Details

Verkoopprijs 1.075.000 €

  • Ref. PLP05561
  • Marbella - Alle gebieden
  • Marbella Golden Mile
  • La Meridiana
  • Geschakeld huis
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 260 m² Bebouwd
  • 205 m² Interieur
  • 150 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Javier NietoCEO / General Manager
Get in touch
Javier Nieto

Belangrijkste details

1.075.000 €Prijs
4 Slaapkamers
3 Badkamers
260 m² Bebouwd
205 m² Interieur
150 m² Terras
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten