Prachtige Villa met panoramisch uitzicht in Paraiso Alto, Benahavis

3.700.000 €In prijs verlaagd van 3.850.000 €
PLP03858 Ref
5 Slaapkamers
5 Badkamers
2.755 m² Perceel
953 m² Bebouwd
147 m² Terras

Traditionele top-kwaliteit ruime villa gelegen in de woonwijk van El Paraiso Alto. Spectaculair panoramisch uitzicht op de kust, de Middellandse Zee en de bergen. Op het zuiden gelegen, volledig privé en rustig.

Grote hal met hoge plafonds, woon-en eetkamer met open haard, volledig ingerichte keuken met Siemens en Bosch apparatuur, aparte ontbijtruimte. Kantoor en een gasten slaapkamer met eigen badkamer. Alle kamers met directe toegang tot de overdekte en open terrassen en de tuin.

Eerste verdieping: Hoofdslaapkamer en suite (100 m2) en nog twee gastenslaapkamers en suite. Benedenverdieping: personeelsverblijf met living, keuken en slaapkamer/badkamer, bodega wijnkelder, extra kamer, wasruimte en garage voor twee tot drie auto's. Er zijn volgroeide privé-tuinen met zwembad.

Het is gebouwd in 2001, en heeft A/C met verwarming, vloerverwarming op de hoofdverdieping en eerste verdieping, radiatorverwarming op de benedenverdieping en een lift naar alle verdiepingen.

Slechts een paar minuten van alle voorzieningen, golf en het strand. Een unieke woning, een om te zien!

Listing Details

Verkoopprijs 3.700.000 €

 • Ref. PLP03858
 • Benahavis
 • Paraiso Alto
 • Villa
 • 5 Slaapkamers
 • 5 Badkamers
 • 2.755 m² Perceel
 • 953 m² Bebouwd
 • 147 m² Terras

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 3.674€/ Jaar
 • Afvalbelasting 36€/ Jaar

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij scholen, Zeezicht, OfficeRoom, Underfloor heating (throughout), Wasruimte, Internet - Wifi, Overdekt terras, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Panoramisch uitzicht, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, airconditioning, Wijnkelder, Inbouwkeuken, Open haard, Marmeren vloeren, De buurt van Golf, Satelliet t.v., Niet overdekt terras, Kelder, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Alarm, Uitstekende staat, Eetkamer, Barbecue, Gastentoilet.

Tim Waller Tim Waller Sales Contact 29
Tim Waller

Belangrijkste details

3.700.000 €Prijs
3.850.000 €In prijs verlaagd van
5 Slaapkamers
5 Badkamers
2.755 m² Perceel
953 m² Bebouwd
147 m² Terras
Laten we er eens over praten