Prachtige klassieke hedendaagse villa met zes slaapkamers en prachtig uitzicht op de bergen en de golfbaan van Las Brisas.

3.200.000 €In prijs verlaagd van 3.500.000 €
Ref PLP05537
6 Slaapkamers
8 Badkamers
1.783 m² Perceel
890 m² Bebouwd
60 m² Terras

Een hedendaagse villa in klassieke stijl met zes slaapkamers, gelegen op een groot verhoogd perceel met prachtig uitzicht op de golfbaan en de bergen. Het pand is onlangs gerenoveerd en uitgebreid tot 890m2 bebouwd. Het is solide gebouwd en afgewerkt met fijn hout en origineel marmer en is verdeeld over drie niveaus.

De hoofdverdieping verwelkomt ons in de hal waar de prachtig ingerichte woonkamer is uitgebreid met de eethoek en de geïntegreerde keuken volledig uitgerust met Neff apparatuur met toegang tot het overdekte terras met zomer eethoek en een geweldig uitzicht op La Concha. Op ditzelfde niveau bevinden zich drie tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer en een gastentoilet. De bovenste verdieping bestaat uit de hoofdslaapkamer met kleedkamer en uitzicht op de bergen en gedeeltelijk uitzicht op zee. De onderste verdieping ligt op tuinniveau, hier bevinden zich nog twee slaapkamers met eigen badkamer en voldoende kastruimte, beide met directe toegang tot de tuin, een ruime bioscoopzaal, een gastentoilet, een wasruimte en een garage met plaats voor drie auto’s.
De grote volwassen tuin is goed onderhouden en heeft een infinity pool. Het pand biedt een apart appartement met één slaapkamer dat momenteel wordt gebruikt als personeelsappartement.

Las Brisas is een van de meest exclusieve gebieden van Nueva Andalucía, op korte afstand rijden Las Brisas, Aloha en Los Naranjos Golf Clubs, tal van restaurants, coffeeshops en internationale scholen.

De locatie en het uitzicht vanuit de tuin zijn onverslaanbaar!

Listing Details

Verkoopprijs 3.200.000 €

 • Ref. PLP05537
 • Marbella - Alle gebieden
 • Nueva Andalucia
 • Villa
 • 6 Slaapkamers
 • 8 Badkamers
 • 1.783 m² Perceel
 • 890 m² Bebouwd
 • 60 m² Terras

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 3.000€/ Jaar
 • Afvalbelasting 300€/ Jaar
 • Community Fee 117€/ Maand

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Bewakingscamera's, Appartement voor gasten, Kantoor, Bergzijde, Dicht bij voorzieningen, Inbouwkeuken, Bijkeuken, Open haard, Marmeren vloeren, Satelliet TV, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Alarm, Ingang beveiliging, Dubbele ramen, Video ingang, Eetkamer, Barbecue, Beveiliging 24/7, Gastentoilet, Privé terras, Complete keuken, Woonkamer, Parquet vloeren, Separaat appartement, Uitzicht op zee, Uitzicht over land, Uitzicht op de bergen, Golf uitzicht, Automatisch irrigatiesysteem, Beveiliging rolluiken, Domoticasysteem, Raamhekwerk, Wasruimte, Internet - Wi-Fi, Overdekt terras, 24 uur per dag Service, Elektrische rolluiken, Inbouwkasten, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Bioscoop, Gestoffeerd, Bij de zee/het strand, Dicht bij golfclub, Niet overdekt terras, Glazen deuren, Aparte eetkamer, Open keuken, Balkon, Toegang voor gehandicapten, Uitstekende staat.

Javier NietoCEO / General Manager
Get in touch
Javier Nieto

Belangrijkste details

3.200.000 €Prijs
3.500.000 €In prijs verlaagd van
6 Slaapkamers
8 Badkamers
1.783 m² Perceel
890 m² Bebouwd
60 m² Terras
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten