Herenhuis in Nueva Andalucia met drie slaapkamers en panoramisch uitzicht op zee en de bergen.

780.000 €
PLP05599 Ref
3 Slaapkamers
2 Badkamers
210 m² Bebouwd
70 m² Terras

De unieke woning is gelegen in een kleine gated community zonder bewaker, bestaande uit drie groepen van vier herenhuizen met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, de bergen en de Las Brisas golfbaan.

Gelegen op een van de beste locaties in de omgeving van Nueva Andalucia, met allerlei voorzieningen in de buurt, zoals Scandi supermarkt, Mercadona, internationale scholen, zoals Jose Banus of Aloha Collage, op een paar minuten afstand, Magna Marbella golfclub en Los Naranjos golfclub. Vijf minuten van Puerto Banus, de stranden, San Pedro de Alcantara of Marbella Centrum.

Het moderne herenhuis, dat opvalt door zijn kubusvormige geometrie van ruime afmetingen, biedt op de entreeverdieping een lichte en ruime woonkamer met open haard die directe toegang heeft tot het grote terras dat plaats biedt aan prachtig open en panoramisch uitzicht op de zee, de bergen en de golfbaan. De open keuken heeft een aparte opslagruimte en is volledig ingericht en uitgerust, evenals een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevindt zich de master bedroom suite met privé-terras vanwaar je kunt genieten van nog beter panoramisch uitzicht op zee en de bergen, een andere slaapkamer heeft ook een privé-terras en deelt een badkamer met de derde slaapkamer die momenteel open is als woonkamer maar kan worden teruggebracht naar de vorige staat als aparte slaapkamer. Aan de buitenkant van het huis en op een lager niveau bevindt zich een studio of atelier van dertig vierkante meter met grote ramen.

De urbanisatie biedt een prachtige tropische tuin en een gemeenschappelijk zwembad.

Een heel bijzonder huis met geweldig uitzicht en goede locatie.

Listing Details

Verkoopprijs 780.000 €

 • Ref. PLP05599
 • Marbella - Alle gebieden
 • Nueva Andalucia
 • Geschakeld huis
 • 3 Slaapkamers
 • 2 Badkamers
 • 210 m² Bebouwd
 • 70 m² Terras

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 931€/ Jaar
 • Afvalbelasting 200€/ Jaar
 • Community Fee 239€/ Maand

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Complete keuken, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Landzicht, Mountain view, Uitzicht op de tuin, Panoramisch uitzicht, Bergzijde, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, airconditioning, Centrale verwarming, Inbouwkeuken, Speeltuin in de buurt, Open haard, Marmeren vloeren, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Kelder, Glazen deuren, Opslagruimte, Goede staat, Vernieuwing gewenst, Gastentoilet.

Tim Waller Tim Waller Sales Contact 43
Tim Waller

Belangrijkste details

780.000 €Prijs
3 Slaapkamers
2 Badkamers
210 m² Bebouwd
70 m² Terras
Laten we er eens over praten