Prachtig semi-penthouse met 3 slaapkamers en privézwembad in nieuwbouwproject aan de Golden Mile - EARTH

1.995.000 €
PLP04637 Ref
3 Slaapkamers
3 Badkamers
277 m² Bebouwd
129 m² Interieur
98 m² Terras

Ontdek ongeëvenaarde elegantie in Marbella's nieuwste ontwikkeling.

Gepositioneerd in een kenmerkende hoekunit, stralen deze duplex appartementen zowel verfijning als moderniteit uit. Elk facet van deze woning, gelegen in het illustere hart van Marbella, is ontworpen om een woonervaring te bieden die de verwachtingen overtreft.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een naadloze integratie van een woon- en eetruimte, die naadloos overgaat in een high-end Modulnova keuken. Deze verfijnde ambiance strekt zich uit tot een gedeeltelijk pergola-gelegen terras, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen temidden van een betoverend uitzicht. Elk detail, van de uitgestrekte woonkamers tot de serene slaapkamers met eigen badkamer, is zorgvuldig ontworpen voor ruimte en luxe.

Verhoog je woonervaring verder op het solarium op het dak. Hier vind je een chique eet- en ontspanningsruimte, naast een privézwembad. Met voorzieningen voor een buitenkeuken wordt dit een canvas voor je fijnproeversdromen, en dat alles tegen de achtergrond van de schoonheid van Marbella.

Elk semi-penthouse biedt privacy, met elke slaapkamer met en-suite badkamer. De master suite, een bijzonder hoogtepunt, biedt een intieme retraite met directe toegang tot het terras. Dompel jezelf onder in de perfecte synthese van hedendaagse flair en natuurpracht.

Deze semi-penthouses zijn zorgvuldig georiënteerd, badend in natuurlijk licht en omlijsten de adembenemende vergezichten die het pand omringen. Als bewoner kun je genieten van een overvloed aan eersteklas voorzieningen: van een geavanceerde spa, een volledig ingerichte fitnessruimte en een rustige yogaruimte tot het verkwikkende buitenzwembad met zout water. Ook de jongere bewoners worden niet vergeten, met een speciale kinderclub en zwembad voor vermaak.

Voor optimaal gemak heeft elke unit twee eigen parkeerplaatsen en een berging. De architectonische pracht van het gebouw zelf straalt een tijdloze aantrekkingskracht uit. De bouw is al in volle gang en deze woningen zullen in het voorjaar van 2025 een kroonjuweel zijn.

Listing Details

Verkoopprijs 1.995.000 €

  • Ref. PLP04637
  • Marbella - Alle gebieden
  • Marbella Golden Mile
  • Penthouse
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 277 m² Bebouwd
  • 129 m² Interieur
  • 98 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Woonkamer, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Dicht bij de stad, Bewakingscamera's, Inbouwkeuken, Mountain view, Bij de zee/strand, Sauna, Underfloor heating (throughout), Automatisch irrigatiesysteem, Niet overdekt terras, Gym, Wasruimte, Overdekt terras, Dubbele ramen, Inbouwkasten, Nieuw, Omheinde gemeenschap, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Panoramisch uitzicht.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 16
Sten Goosen

Belangrijkste details

1.995.000 €Prijs
3 Slaapkamers
3 Badkamers
277 m² Bebouwd
129 m² Interieur
98 m² Terras
Laten we er eens over praten