Prachtig 4-slaapkamer appartement op de begane grond in een exclusieve omheinde community in de Golden Mile, Marbella

2.400.000 €
PLP04636 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
325 m² Bebouwd
217 m² Interieur
72 m² Terras

Dit prachtige appartement op de begane grond siert de prestigieuze Marbella Golden Mile. Genesteld in een exclusieve, veilige en afgelegen omheinde gemeenschap, biedt deze luxe boutique ontwikkeling het toppunt van privacy en exclusiviteit. Met een totale oppervlakte van 385 vierkante meter beschikt dit uitgebreide appartement over drie slaapkamers, elk vergezeld van een eigen en-suite badkamer, zodat je verzekerd bent van het uiterste aan comfort en gemak.

Het interieur van deze woning beslaat een royale 129 vierkante meter en biedt veel leefruimte. De volledig uitgeruste keuken is een toevluchtsoord voor culinaire liefhebbers, compleet met moderne apparatuur. Het appartement beschikt over een scala aan luxe voorzieningen, waaronder airconditioning, dubbele beglazing, vloerverwarming en een eigen wasruimte.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de privétuin, die een rustig en sereen toevluchtsoord biedt. Het uitgestrekte terras van 221 vierkante meter is ideaal voor het ontvangen van gasten of om gewoon te genieten van de schoonheid van de tuin.

Bewoners van dit exclusieve complex hebben toegang tot voorzieningen van wereldklasse, waaronder een gemeenschappelijk zwembad, sauna, hammam en fitnessruimte. Het pand is versterkt met bewakingscamera's en 24/7 beveiliging, wat zorgt voor een veilige en beschermde woonomgeving.

De locatie van dit begane grond appartement is uitzonderlijk, met de nabijheid van de beroemde Puente Romano en het strand, waardoor bewoners kunnen genieten van het beste van Marbella's iconische strand levensstijl. Bovendien ligt het gunstig dicht bij het stadscentrum, waardoor er gemakkelijk toegang is tot een divers aanbod aan winkels, restaurants en entertainmentopties.

Dit gloednieuwe luxe appartement belichaamt de hoogste normen van duurzaam bouwen. Met zijn toplocatie, eersteklas voorzieningen en uitzonderlijke kenmerken belichaamt dit appartement op de begane grond de essentie van luxueus wonen aan de Marbella Golden Mile.

Listing Details

Verkoopprijs 2.400.000 €

  • Ref. PLP04636
  • Marbella - Alle gebieden
  • Marbella Golden Mile
  • Appartement begane grond
  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 325 m² Bebouwd
  • 217 m² Interieur
  • 72 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Woonkamer, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Dicht bij de stad, Bewakingscamera's, Inbouwkeuken, Bij de zee/strand, Sauna, Underfloor heating (throughout), Automatisch irrigatiesysteem, Niet overdekt terras, Gym, Wasruimte, Overdekt terras, Dubbele ramen, Inbouwkasten, Nieuw, Omheinde gemeenschap, Lift, Uitzicht op de tuin.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 15
Sten Goosen

Belangrijkste details

2.400.000 €Prijs
4 Slaapkamers
4 Badkamers
325 m² Bebouwd
217 m² Interieur
72 m² Terras
Laten we er eens over praten