Geraffineerde luxe Villa met zeezicht in een zeer exclusieve urbanisatie in Marbella Golden Mile

6.500.000 €
PLP03965 Ref
5 Slaapkamers
5 Badkamers
1.442 m² Perceel
647 m² Bebouwd
284 m² Terras

Gelegen in Lomas de Marbella Club, een prestigieuze urbanisatie aan de Golden Mile. Het is een zeer rustige enclave met directe toegang vanaf de snelweg AP-7 tot alle punten van belang in de stad en aan de Costa del Sol. Een bevoorrechte locatie op 10 minuten van het centrum van Marbella, 40 km van de internationale luchthaven van Malaga, 50 km van het AVE-station en 85 km van de luchthaven van Gibraltar.

De villa is goed geproportioneerd in termen van lay-out, verdeeld over drie niveaus en een solarium om een prachtig smaakvolle vijf-slaapkamer woning met meerdere onderhoudende gebieden te creëren. De toegang tot de villa is indrukwekkend dankzij het dubbelhoge plafond en de grote hedendaagse pilaren. Bij het betreden van de villa, heeft de hoofdverdieping een grote ruimte verdeeld in verschillende gebieden, een van hen met een grote open haard, eethoek en woonkamer. De bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers met badkamers en kleedkamers en suite. De hoofdslaapkamer met toegang tot het grote terras heeft een spectaculair uitzicht op het zwembad en de zee.

In aanvulling op de onderhoudende gebieden in de tuin, op de bovenste verdieping van het huis, is er een solarium met ruimte voor een outdoor sportschool met glazen gordijnen en prachtige overdekte en niet overdekte lounge gebieden. Deze verdieping heeft een bevoorrecht uitzicht op de zee dankzij de hoogte.

De aantrekkelijke kelder heeft parkeerruimte voor drie auto's, een wasruimte en een personeelsappartement met een vuile keuken en directe lifttoegang tot de keuken op de hoofdverdieping. Bovendien zijn er op deze verdieping nog twee slaapkamers met daglicht, perfect voor gasten.

De omheinde urbanisatie Las Lomas del Marbella Club wordt beschouwd als elite en is een van de beste adressen in Zuid-Spanje. Het is een van de meest populaire luxe woonwijken in Marbella, met behoud van zijn elegante en originele uitstraling, met ruime en perfecte groene zones, 24-uurs beveiliging, kwaliteit van leven en architectuur. De ligging is ten noorden van de Golden Mile, tegenover de Puente Romano en dicht bij de Koninklijke Moskee met zijn indrukwekkende Andalusische Arabische architectuur, waardoor het een bevoorrechte zone is.

Listing Details

Verkoopprijs 6.500.000 €

  • Ref. PLP03965
  • Marbella - Alle gebieden
  • Marbella Golden Mile
  • Las Lomas del Marbella Club
  • Villa
  • 5 Slaapkamers
  • 5 Badkamers
  • 1.442 m² Perceel
  • 647 m² Bebouwd
  • 284 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Complete keuken, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Zeezicht, Wasruimte, Overdekt terras, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, airconditioning, Inbouwkeuken, Gestoffeerd, Open haard, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Kelder, Glazen deuren, Gym, Open keuken, Solarium, Ingang beveiliging, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer, Beveiliging 24, Gastentoilet.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 36
Sten Goosen

Belangrijkste details

6.500.000 €Prijs
5 Slaapkamers
5 Badkamers
1.442 m² Perceel
647 m² Bebouwd
284 m² Terras
Laten we er eens over praten