Mooie Villa met fantastisch uitzicht in Las Lomas del Marbella Club

6.400.000 €
Ref PLP03964
6 Slaapkamers
6 Badkamers
1.441 m² Perceel
647 m² Bebouwd
284 m² Terras

Gelegen in Lomas de Marbella Club, een prestigieuze urbanisatie aan de Golden Mile. Het is een zeer rustige enclave met directe toegang vanaf de snelweg AP-7 tot alle punten van belang in de stad en aan de Costa del Sol. Een bevoorrechte locatie op 10 minuten van het centrum van Marbella, 40 km van de internationale luchthaven van Malaga, 50 km van het AVE-station en 85 km van de luchthaven van Gibraltar.

De omheinde urbanisatie Las Lomas del Marbella Club wordt beschouwd als elite en is een van de beste adressen in Zuid-Spanje. Het is een van de meest populaire luxe woonwijken in Marbella, met behoud van zijn elegante en originele uitstraling, met ruime en perfecte groene zones, 24-uurs beveiliging, kwaliteit van leven en architectuur. De ligging is ten noorden van de Golden Mile, tegenover de Puente Romano en dicht bij de Koninklijke Moskee met zijn indrukwekkende Andalusische Arabische architectuur, waardoor het een bevoorrechte zone is.

Schoonheid, elegantie en comfort kenmerken deze op het zuiden gelegen villa, zowel klassiek als modern van uiterlijk, met superieure kwaliteiten en uitzonderlijke materialen. De villa heeft een verhoogde ligging die, samen met de oriëntatie, een prachtig uitzicht biedt op zowel de zee als de berg La Concha.

Het verwarmde zoutwater zwembad heeft zowel een overdekt als onoverdekt terras en een stijlvolle hangmat zone die uitnodigt om met familie en vrienden te genieten van het mooie weer van Marbella en ook van de privacy van het perceel.

De villa heeft een tuin die haar omringt, met groene zones en versierd met een verscheidenheid aan bloemenplanten en palmbomen die kleur en beweging geven. Bij het binnenkomen van de villa is er een zeer ruime buitenparking versierd met een waterfontein die een elegante toets en karakter geeft aan de ingang.

Listing Details

Verkoopprijs 6.400.000 €

  • Ref. PLP03964
  • Marbella - Alle gebieden
  • Marbella Golden Mile
  • Las Lomas del Marbella Club
  • Villa
  • 6 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • 1.441 m² Perceel
  • 647 m² Bebouwd
  • 284 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Privé terras, Complete keuken, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Uitzicht op zee, Wasruimte, Overdekt terras, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Dicht bij voorzieningen, vervoer dichtbij, airconditioning, Inbouwkeuken, Gestoffeerd, Open haard, Bij de zee/het strand, Dicht bij golfclub, Niet overdekt terras, Kelder, Glazen deuren, Fitnessruimte, Open keuken, Solarium, Ingang beveiliging, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer, Beveiliging 24/7, Gastentoilet.

Javier NietoCEO / General Manager
Get in touch
Javier Nieto

Belangrijkste details

6.400.000 €Prijs
6 Slaapkamers
6 Badkamers
1.441 m² Perceel
647 m² Bebouwd
284 m² Terras
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten