Mooie Villa in de nieuwe ontwikkeling in La Resina del Golf, Estepona

1.895.000 €
PLP02824 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.058 m² Perceel
535 m² Bebouwd
389 m² Interieur
146 m² Terras

Deze prachtige villa is gelegen in een luxe ontwikkeling die bestaat uit elf villa's in een gated en beveiligde ontwikkeling binnen een Golf and Country Club Estate.

De villa heeft een ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee en de kustlijn van Afrika, en is gelegen front line golf op de 4e, 5e en 9e holes van La Resina Golf Course, zorgvuldig ontworpen om aan te passen aan de levensstijl van vandaag, een combinatie van de nieuwste domotica, een eigen lift, evenals zes exclusieve entertainment gebieden en extra betaalbare pakketten beschikbaar om uw droomhuis te bereiken, met inbegrip van een fitnessruimte, home cinema en een volledige SPA, verzonken vuurkorven en outdoor lounge gebieden, lift toegang tot alle drie verdiepingen en directe toegang tot het zwembad vanuit uw slaapkamer.

De woning beschikt over 24 uur on-site beveiliging, functie wijnkelder, centrale triple-hoge entree, op maat gemaakte fitnessruimte en SPA opties, infinity zwembad, LED-verlichte oprit, privacy-schakelaars op de badkamer ramen om te genieten van uitzicht op zee, gemakkelijke toegang tot de golfbaan, high-speed glasvezel internet installatie, uw eigen licht en ruime zen-tuin, dit alles geeft u de perfecte balans tussen design, comfort en respect voor de natuur en haar omgeving.

Op de benedenverdieping vindt u de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer, inloopkast en toegang tot het terras en het zwembad, een gastenslaapkamer met een en-suite badkamer, een volledig uitgeruste keuken en wasruimte, een open woon- en eetkamer gescheiden door een prachtige open haard met toegang tot de terrassen en de privétuin en het overloopzwembad.

De middelste verdieping is waar u het pand betreedt, er zijn twee parkeerplaatsen, een bibliotheek, een kantoorruimte met toegang tot een eigen terras en een gastentoilet. Op de bovenverdieping vindt u de fitnessruimte met een spa en toilet, een speelkamer en woonruimte, een thuisbioscoop en twee andere kamers die kunnen worden ingericht als nog eens twee slaapkamers met en-suite badkamers.

Listing Details

Verkoopprijs 1.895.000 €

  • Ref. PLP02824
  • Estepona
  • La Resina Golf
  • Villa
  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 1.058 m² Perceel
  • 535 m² Bebouwd
  • 389 m² Interieur
  • 146 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Studeerkamer, Zeezicht, Golf uitzicht, OfficeRoom, Wasruimte, Internet - Wifi, Inbouwkasten, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Frontlijn golf, Bioscoop, Wijnkelder, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Bijkeuken, Open haard, De buurt van Golf, Kelder, Salle de jeux, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Gym, Kuuroord - SPA, Eetkamer, Gastentoilet.

Tim Waller Tim Waller Sales Contact 11
Tim Waller

Belangrijkste details

1.895.000 €Prijs
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.058 m² Perceel
535 m² Bebouwd
389 m² Interieur
146 m² Terras
Laten we er eens over praten