Prachtige villa met vijf slaapkamers en prachtig uitzicht op zee

5.500.000 €
PLP04348 Ref
5 Slaapkamers
6 Badkamers
1.430 m² Perceel
610 m² Bebouwd
288 m² Terras

Deze moderne villa is gelegen in het prestigieuze gebied van La Quinta Country Club, bekend om zijn drie 9 holes banen, ontworpen door Ryder Cup speler Manuel Piñero. Gelegen op korte rijafstand van het Westin Hotel met zijn Spa, Kids Club en een prachtig clubhuis. Het huis is gebouwd op drie niveaus plus dakterras, gelegen op een verhoogd perceel van 1.500m2 waardoor u kunt genieten van een spectaculair panoramisch uitzicht op zee en de bergen.

Het entree niveau bestaat uit een hal, ruime woonkamer met een dubbelzijdige open haard, eetkamer, volledig ingerichte en uitgeruste moderne keuken met directe toegang tot het overdekte terras, een gastenslaapkamer en-suite en een garderobe. Deze verdieping heeft verschillende terrassen en veranda's perfect om buiten te eten en te ontspannen met toegang tot het overloopzwembad.

De bovenverdieping bestaat uit een woonkamer, de imposante hoofdslaapkamer en-suite met privéterras met prachtig uitzicht op zee en twee gastenslaapkamers en-suite. De benedenverdieping beschikt over een multifunctionele ruimte, een spa, binnenzwembad, sauna, Turks bad, wasruimte, machineruimte, twee gastentoiletten en een privégarage voor vier auto's.

Het pand biedt een fantastisch dakterras met een buitenkeuken, een bar en een lift die alle drie de niveaus met elkaar verbindt.

Prachtige woning op een geweldige locatie!

Listing Details

Verkoopprijs 5.500.000 €

  • Ref. PLP04348
  • Benahavis
  • La Quinta
  • Villa
  • 5 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • 1.430 m² Perceel
  • 610 m² Bebouwd
  • 288 m² Terras

Belastingen en heffingen

  • IBI (eigendomsbelasting) 2.341€/ Jaar

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Zeezicht, Mountain view, Overdekt zwembad, OfficeRoom, Overdekt terras, Inbouwkasten, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Bergzijde, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Open haard, Sauna, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Kelder, Zonnepanelen, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Open keuken, Solarium, Kuuroord - SPA, Turks bad, Uitstekende staat, Eetkamer, Barbecue.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 32
Sten Goosen

Belangrijkste details

5.500.000 €Prijs
5 Slaapkamers
6 Badkamers
1.430 m² Perceel
610 m² Bebouwd
288 m² Terras
Laten we er eens over praten