Marea, een nieuw project in de prachtige omgeving van het Finca Cortesin Resort

1.341.000 €
PLP04660 Ref
3 Slaapkamers
3 Badkamers
209 m² Bebouwd
193 m² Interieur
16 m² Terras

Marea, versierd met interieurs van het iconische Missoni, ligt elegant in de ongerepte omhelzing van het Finca Cortesin Resort. Hier ontvouwt zich het hart van de Costa del Sol, een samensmelting van fascinerende landschappen, de hypnotiserende deining van de Middellandse Zee en een golfbaan die wereldwijd de norm zet.

Genesteld te midden van de schoonheid van de Costa del Sol, deze voorname residentiële gemeenschap in Finca Cortesin belichaamt luxe. Een zorgvuldig samengestelde selectie van 2-, 3- en 4-slaapkamerwoningen ligt verscholen in deze omheinde gemeenschap, waardoor je verzekerd bent van ongeëvenaarde privacy met een exclusieve ingang en 24-uurs bewakingsdiensten.

De essentie van de hedendaagse mediterrane stijl is diep geworteld in het minimalistische ethos. Het is waar strak modern design sierlijk verweeft met authentieke materialen, waardoor ruimtes baden in een warme, sfeervolle gloed. Als bewoners naar buiten kijken, biedt Marea panoramische uitzichten van Marbella tot Gibraltar, die de uitgestrekte kustlijn van de Costa del Sol omlijsten.

In het hart van deze levendige gemeenschap bloeien verbindingen. Bewoners vinden troost in een luxueus pooldeck, terwijl aangewezen binnen- en buitenruimtes kinderen uitnodigen om vrolijke herinneringen te creëren. Deze levensstijl wordt aangevuld met een ultramoderne fitnessstudio, op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat elke bewoner zijn eigen ritme vindt, terwijl hij geniet van de betoverende achtergrond van de kust.

Op een steenworp afstand staat het illustere Finca Cortesin, een bewijs van luxe en een van de beste hotels ter wereld. Het weelderige aanbod varieert van aromatische mediterrane tuinen en prachtig versierde patio's tot een weelderige spa en een Michelinster dinerervaring. Waterliefhebbers kunnen ronddwalen in de vier ongerepte zwembaden of zich uitleven in de grandioze beachclub, terwijl tennisliefhebbers hun match kunnen vinden in de faciliteiten ter plaatse.

Golfliefhebbers kunnen genieten van een ongeëvenaarde ervaring met de 18-holes kampioenschapsgolfbaan van Finca Cortesin, die wordt beschouwd als het kroonjuweel van Spanje. Als aanvulling hierop is er de gewaardeerde Nicklaus Academy, een eerbetoon aan de legendarische Jack Nicklaus.

Buiten de green lonkt de allure van Polo. Gerenommeerde etablissementen zoals de Santa María Polo Club en de Los Pinos Polo Club in Sotogrande bieden niet alleen een spel, maar symboliseren een verheven ambitie.

Om echt ondergedompeld te worden in de charme van Costa Del Sol moet je door de iconische witte dorpjes van Casares trekken en langs de glinsterende kust wandelen. Of je nu op een majestueus paard zit, door de duinen van Estepona slingert of gewoon luiert, de regio onthult haar schoonheid met kristalhelder water, zonovergoten stranden en zonsondergangen die herinneringen oproepen.

Listing Details

Verkoopprijs 1.341.000 €

 • Ref. PLP04660
 • Casares
 • Finca Cortesin
 • Appartement
 • 3 Slaapkamers
 • 3 Badkamers
 • 209 m² Bebouwd
 • 193 m² Interieur
 • 16 m² Terras
 • Zwembad Gemeenschappelijk
 • Garage Gemeenschappelijk
 • Tuin Gemeenschappelijk
 • EPC: In Progress

Belastingen en heffingen

 • Community Fee 400€/ Maand

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Tennis / paddle rechter, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Zeezicht, Inbouwkeuken, Binnen Golf Resort, Golf uitzicht, Bij de zee/strand, Underfloor heating (throughout), De buurt van Golf, Domoticasysteem, Gym, Ingang beveiliging, 24 uur per dag Service, Inbouwkasten, Nieuw, Beveiliging 24, Uitzicht op de tuin, Gastentoilet, Panoramisch uitzicht.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 9
Sten Goosen

Belangrijkste details

1.341.000 €Prijs
3 Slaapkamers
3 Badkamers
209 m² Bebouwd
193 m² Interieur
16 m² Terras
Laten we er eens over praten