Appartement met twee slaapkamers in een exclusieve gemeenschap in el Virrey de Nagueles.

515.000 €In prijs verlaagd van 550.000 €
Ref PLP05563
2 Slaapkamers
2 Badkamers
148 m² Bebouwd
115 m² Interieur
32 m² Terras

Het gesloten wooncomplex El Virrey de Nagueles ligt in een van de meest exclusieve wijken van Nagueles, omgeven door een rustige natuurlijke omgeving zonder verkeerslawaai, wat een ontspannen en vredig leven garandeert. Het heeft ook een selecte gemeenschap die een verfijnde en elegante sfeer biedt. De woning ligt op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Marbella, Puerto Banús en de beste stranden in de omgeving, en is gunstig verbonden met de exclusieve wijk Sierra Blanca en de beste internationale scholen, met gemakkelijke toegang tot de snelweg.

Deze flat van hoge kwaliteit heeft geconsolideerde bouwmaterialen en een perfecte verdeling die een ruimtelijkheid en elegante stijl bieden die het gezellig en aangenaam maken, en u uitnodigen om het ideale huis te creëren. Het appartement bestaat uit een woonkamer met eethoek, met directe toegang tot een groot terras met uitzicht op de rustige tuin en het zwembad. De onafhankelijke en volledig uitgeruste keuken heeft een bijkeuken. Er zijn twee ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer heeft, met inbouwkasten en directe toegang tot het terras, en de andere slaapkamer met grote ramen, inbouwkasten en ochtendzon. Er is een externe badkamer en de woning omvat een berging en een garageplaats.

Het luxe wooncomplex bestaat uit slechts achttien appartementen verdeeld over drie portalen. De tuin in subtropische stijl en het zwembad worden perfect onderhouden en bewaakt door 24 uur bewakingscamera’s. Kortom, deze woning is een unieke kans om de luxe en het comfort van wonen in een van de meest exclusieve gebieden van de Costa del Sol te ervaren.

Fantastische flat gelegen in een van de beste gemeenschappen in Nagueles.

Listing Details

Verkoopprijs 515.000 €

 • Ref. PLP05563
 • Marbella - Alle gebieden
 • Marbella Golden Mile
 • El Virrey de Nagüeles
 • Appartement begane grond
 • 2 Slaapkamers
 • 2 Badkamers
 • 148 m² Bebouwd
 • 115 m² Interieur
 • 32 m² Terras

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 1.150€/ Jaar
 • Afvalbelasting 200€/ Jaar
 • Community Fee 114€/ Maand

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Privé terras, Complete keuken, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij scholen, Bewakingscamera's, Beveiliging rolluiken, Wasruimte, Overdekt terras, Elektrische rolluiken, Inbouwkasten, Beveiligde woonwijk, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Bergzijde, Dicht bij voorzieningen, vervoer dichtbij, airconditioning, Gestoffeerd, Bijkeuken, Dicht bij speeltuin, Marmeren vloeren, Dicht bij golfclub, Glazen deuren, Opslagruimte, Ingang beveiliging, Eetkamer, Goede staat, Gastentoilet.

Javier NietoCEO / General Manager
Get in touch
Javier Nieto

Belangrijkste details

515.000 €Prijs
550.000 €In prijs verlaagd van
2 Slaapkamers
2 Badkamers
148 m² Bebouwd
115 m² Interieur
32 m² Terras
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten