Ruime gezinsvilla in rustige woonwijk van Nueva Andalucia

2.850.000 €
PLP04366 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.320 m² Perceel
602 m² Bebouwd

Deze ruime familievilla gebouwd op drie niveaus en gelegen in El Dorado in Nueva Andalucia, op loopafstand van alle soorten voorzieningen en op korte rijafstand van talrijke golfbanen en het bruisende Puerto Banus.

Het hoofdniveau van de woning bestaat uit een grote hal met dubbelhoge plafonds, elegante woonkamer met een open haard, die uitkomt op een overdekt terras, volledig uitgeruste keuken met high-end apparatuur en ontbijthoek, aparte eetkamer, een gastenslaapkamer, wasruimte en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich een hoofdslaapkamer en-suite, een hal/kantoor, een gastenslaapkamer en-suite, nog een slaapkamer en een gastenbadkamer. De ruime benedenverdieping biedt een ruime garage voor vijf tot zes auto's en heeft het potentieel om gedeeltelijk te worden verbouwd tot bioscoop, fitnessruimte of een extra slaapkamer. Alle verdiepingen van deze ruime woning zijn verbonden met een lift.

De woning heeft een tropische tuin en privé zwembad.

Een goed onderhouden eigendom dat gezien moet worden om het volledig te waarderen.

Listing Details

Verkoopprijs 2.850.000 €

  • Ref. PLP04366
  • Marbella - Alle gebieden
  • Nueva Andalucia
  • El Dorado
  • Villa
  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 1.320 m² Perceel
  • 602 m² Bebouwd

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij scholen, OfficeRoom, Wasruimte, Overdekt terras, Inbouwkasten, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, airconditioning, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Open haard, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Kelder, Zonnepanelen, Gasten slaapkamer, Aparte eetkamer, Opslagruimte, Uitstekende staat, Eetkamer, Gastentoilet.

Tim Waller Tim Waller Sales Contact 39
Tim Waller

Belangrijkste details

2.850.000 €Prijs
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.320 m² Perceel
602 m² Bebouwd
Laten we er eens over praten