Prachtige Villa met panoramisch uitzicht op zee in Valle Romano Golf, Estepona

1.499.000 €
PLP03954 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.034 m² Perceel
247 m² Bebouwd
199 m² Terras

Met een fantastisch panoramisch uitzicht op zowel de zee als Valle Romano Golf, een van de beste golfbanen aan de Costa Del Sol! Op slechts enkele minuten van verschillende stranden en ongeveer 20 km van Marbella. Omgeven door een prachtige golfbaan en geniet van een klimaat en bevoorrechte uitzichten op de zee en de bergen.
 Op een paar minuten met de auto, kunt u genieten van de stranden en de jachthaven van Estepona, die een gevarieerd gastronomisch en recreatief aanbod bieden.

Een geweldige investering voor degenen die hun droomhuis willen bouwen volgens specificaties, in een rustige omgeving, golfbanen, voorzieningen en prachtige kuststranden.
 Biedt een investering voor de familie die hun droomhuis willen bouwen op een geweldige locatie. slechts enkele minuten rijden van het strand, supermarkten, scholen en slechts een paar minuten rijden naar Estepona.

Listing Details

Verkoopprijs 1.499.000 €

  • Ref. PLP03954
  • Estepona
  • Valle Romano
  • Villa
  • 4 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • 1.034 m² Perceel
  • 247 m² Bebouwd
  • 199 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, Dicht bij winkels, airconditioning, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Zeezicht, Inbouwkeuken, Mountain view, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Glazen deuren, Uitstekende staat, Eetkamer, Beveiliging 24, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Gastentoilet.

Begoña Gonzalez Begoña González Sales Manager Contact 36
Begoña Gonzalez

Belangrijkste details

1.499.000 €Prijs
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.034 m² Perceel
247 m² Bebouwd
199 m² Terras
Begoña González

Sales Manager

begona@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten