Een modern architectonisch meesterwerk in de heuvels van La Quinta

Prijs op aanvraag
PLP04575 Ref
6 Slaapkamers
7 Badkamers
960 m² Perceel
934 m² Bebouwd
314 m² Terras

Deze prachtige luxe villa ligt in de prestigieuze wijk The Hills in Benahavis, Malaga. Met zes slaapkamers en zeven badkamers biedt deze ruime woning voldoende ruimte voor een groot gezin of om gasten te ontvangen. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 934m² en beschikt over een privéterras van 314m², dat een adembenemend uitzicht biedt op de omringende bergen en de zee.

Als je de villa binnenkomt, word je begroet door een grote hal die leidt naar de volledig ingerichte keuken. De villa beschikt ook over een sauna, een kelder en een alarmsysteem voor extra veiligheid. De dubbele beglazing in het hele huis zorgt voor uitstekende isolatie en geluidsreductie.

Een van de opvallendste kenmerken van deze villa is het verwarmde privézwembad, perfect om het hele jaar door in te zwemmen. De vloerverwarming in de hele villa zorgt voor warmte en comfort tijdens de koelere maanden. Het overdekte terras is een ideale plek om buiten te eten en te ontspannen en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad.

Deze villa ligt in een omheinde gemeenschap en biedt een veilige omgeving. Het is gunstig gelegen dicht bij golfbanen en winkels, waardoor het een ideale keuze is voor golfliefhebbers en mensen die van winkelen houden. De woning is in uitstekende staat en wordt aangeboden met optioneel meubilair. Mis de kans niet om deze luxe villa in The Hills te bezitten!

Listing Details

Prijs op aanvraag

  • Ref. PLP04575
  • Benahavis
  • The Hills
  • Villa
  • 6 Slaapkamers
  • 7 Badkamers
  • 960 m² Perceel
  • 934 m² Bebouwd
  • 314 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Dicht bij winkels, Zeezicht, Mountain view, Verwarmd zwembad, Underfloor heating (throughout), Overdekt terras, Inbouwkasten, Omheinde gemeenschap, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Panoramisch uitzicht, Bergzijde, Bioscoop, airconditioning, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Sauna, De buurt van Golf, Kelder, Alarm, Optioneel meubelen, Kuuroord - SPA, Dubbele ramen, Uitstekende staat.

Begoña Gonzalez Begoña González Sales Manager Contact 30
Begoña Gonzalez

Belangrijkste details

Prijs op aanvraag
6 Slaapkamers
7 Badkamers
960 m² Perceel
934 m² Bebouwd
314 m² Terras
Begoña González

Sales Manager

begona@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten