Spectaculaire moderne villa met panoramische uitzicht op de zee en golf in Sotogrande

4.000.000 €
PLP04404 Ref
5 Slaapkamers
5 Badkamers
2.872 m² Perceel
525 m² Bebouwd
314 m² Terras

Prachtige villa met moderne architectuur en een uniek ontwerp met een uitstekend 360º zee- en golfzicht in Sotogrande. Gelegen op een groot perceel van 2.872m2 en gebouwd met de hoogste kwaliteitsnormen.

Deze indrukwekkende op het zuiden gelegen woning biedt uitgebreide accommodatie bestaande uit, een hal, die leidt naar een open woonkamer met twee lounges, eetkamer, een prachtige volledig ingerichte en uitgeruste keuken met aparte wasruimte en uitgebreide terrassen. De bovenverdieping bestaat uit vier gastenslaapkamers met en-suite badkamers en kleedkamers, een bibliotheek en toegang tot een groot terras. De benedenverdieping biedt nog een slaapkamer met en-suite faciliteiten, ideaal voor personeelsverblijven, een machinekamer en toegang tot de tuin. De villa beschikt ook over een open haard, wijnkelder, BBQ, lift naar alle verdiepingen en een fitnessruimte.

De villa is gelegen in een gewilde omgeving, op loopafstand van het SO Sotogrande Hotel met zes restaurants en een luxe SPA, een korte wandeling naar de San Roque golfbaan, La Reserva Country Club en het strand. Er zijn verschillende Polo Clubs en een Internationale school in de buurt.

Deze indrukwekkende woning is een must see!!!

Andalusia Architect Award winnende villa!

Listing Details

Verkoopprijs 4.000.000 €

  • Ref. PLP04404
  • Sotogrande
  • Sotogrande Alto
  • Villa
  • 5 Slaapkamers
  • 5 Badkamers
  • 2.872 m² Perceel
  • 525 m² Bebouwd
  • 314 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Zoutwaterzwembad, Dicht bij winkels, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Zeezicht, Binnen Golf Resort, Underfloor heating (throughout), Automatisch irrigatiesysteem, Wasruimte, Internet - Wifi, Overdekt terras, Inbouwkasten, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Panoramisch uitzicht, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Wijnkelder, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Bijkeuken, Open haard, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Kelder, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Gym, Video ingang, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer, Barbecue, Gastentoilet.

Maria Villena Maria Villena Sales Contact 59
Maria Villena

Belangrijkste details

4.000.000 €Prijs
5 Slaapkamers
5 Badkamers
2.872 m² Perceel
525 m² Bebouwd
314 m² Terras
Laten we er eens over praten