Appartement met één slaapkamer in Hotel Puente Romano

2.175.000 €
Ref PLP04978
1 Slaapkamer
1 Badkamer
66 m² Bebouwd

Appartement met één slaapkamer in het prestigieuze 5-sterren hotel complex Puente Romano en Nobu en biedt alle voordelen van hun exclusieve faciliteiten en diensten. Geniet onder andere van toegang tot het zwembad en sportfaciliteiten, en combineer de luxe van een 5-sterrenhotel met het comfort van een privéwoning, waardoor het uniek is in zijn klasse.

Op een steenworp afstand ligt het strand, dat op loopafstand ligt, en het Plaza de Puente Romano, een internationaal bekend gastronomisch en vrijetijdscentrum. Hier vind je onder andere de beroemde restaurants Nobu, Cipriani, Gaia, Coya, Leña en Bibo (van Dani Garcia), El Pimpi.

Deze flat onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en het elegante ontwerp, met een harmonieuze combinatie van kleuren, afwerkingen en eersteklas materialen. Het heeft decoratief lijstwerk en een brede verdeling van ruimtes. In de woonkamer is een grote Italiaanse marmeren open haard het middelpunt. De badkamer combineert klassiek met modern en elegant, met verschillende soorten marmer.

De slaapkamer is ruim en heeft een grote ingebouwde kledingkast, evenals een design tv-meubel en een kleine bibliotheek. De ultramoderne, moderne keuken combineert zwarte en gouden kleuren met een geïmporteerd granieten werkblad en aanrecht.
De verdeling is comfortabel en ruim, verdeeld in een woon-eetkamer-keuken, badkamer en suite en een slaapkamer met inbouwkasten en raam naar de tuin. Het heeft ook een terras uitgerust met tafel, stoelen en ligstoelen, verbonden met de woonkamer en met aangenaam uitzicht.

Listing Details

Verkoopprijs 2.175.000 €

 • Ref. PLP04978
 • Marbella - Alle gebieden
 • Marbella Golden Mile
 • Puente Romano
 • Appartement
 • 1 Slaapkamer
 • 1 Badkamer
 • 66 m² Bebouwd
 • Zwembad Gemeenschappelijk
 • Garage Gemeenschappelijk
 • Tuin Gemeenschappelijk
 • EPC: In Progress

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Het strand, vervoer dichtbij, airconditioning, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Open haard, Bij de zee/het strand, Open keuken, Meubels optioneel, Dubbele ramen, Inbouwkasten, Nieuw, Uitstekende staat, Goede staat, Onlangs gerenoveerd, Beveiliging 24/7, Uitzicht op de tuin.

Javier NietoCEO / General Manager
Get in touch
Javier Nieto

Belangrijkste details

2.175.000 €Prijs
1 Slaapkamer
1 Badkamer
66 m² Bebouwd
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten