Luxe appartement met drie slaapkamers in Marina de Puente Romano

5.395.000 €
PLP04620 Ref
3 Slaapkamers
3 Badkamers
138 m² Bebouwd
39 m² Terras

Dit luxe appartement ligt in Persian Gardens, Marina de Puente Romano. Met een bebouwde oppervlakte van 138m² biedt dit ruime appartement drie slaapkamers en drie badkamers, waardoor het perfect is voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ruime woning. Het appartement beschikt ook over een groot terras waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de gemeenschappelijke tuinen.

Als je het appartement binnenkomt, word je begroet door een moderne en volledig ingerichte woonruimte. De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waardoor het handig is voor dagelijks gebruik. Het appartement heeft ook een berging, die extra ruimte biedt voor je spullen.

Veiligheid is een topprioriteit in dit pand, met een beveiligde ingang, dubbele beglazing, video-ingang en 24-uurs bewakingsdienst. Het appartement maakt deel uit van een omheinde gemeenschap, waardoor je verzekerd bent van privacy en gemoedsrust. Het gemeenschappelijke zwembad en de tuin worden goed onderhouden en bieden een rustige ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

De locatie van dit appartement is onverslaanbaar, met het strand op slechts een korte loopafstand. Het ligt ook dicht bij alle voorzieningen, waardoor het handig is voor de dagelijkse behoeften. Of je nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een vakantiehuis, dit appartement is in uitstekende staat en is onlangs gerenoveerd, waardoor het een comfortabele en stijlvolle leefruimte biedt in een van de beste adressen aan de Golden Mile van Marbella.

Listing Details

Verkoopprijs 5.395.000 €

 • Ref. PLP04620
 • Marbella - Alle gebieden
 • Marbella Golden Mile
 • Marina de Puente Romano
 • Appartement
 • 3 Slaapkamers
 • 3 Badkamers
 • 138 m² Bebouwd
 • 39 m² Terras
 • Zwembad Gemeenschappelijk
 • Garage Gemeenschappelijk
 • Tuin Gemeenschappelijk
 • EPC: In Progress

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Zeezicht, Bewakingscamera's, Overdekt terras, Inbouwkasten, Omheinde gemeenschap, Uitzicht op de tuin, Het strand, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, airconditioning, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Bij de zee/strand, Niet overdekt terras, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Open keuken, Optioneel meubelen, Ingang beveiliging, Dubbele ramen, Video ingang, Uitstekende staat, Eetkamer, Goede staat, Onlangs gerenoveerd, Beveiliging 24.

Begoña Gonzalez Begoña González Sales Manager Contact 30
Begoña Gonzalez

Belangrijkste details

5.395.000 €Prijs
3 Slaapkamers
3 Badkamers
138 m² Bebouwd
39 m² Terras
Begoña González

Sales Manager

begona@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten