Spectaculair 4-slaapkamer appartement op de middelste verdieping in het nieuwste project aan de Golden Mile van Marbella - EARTH

2.750.000 €
PLP04638 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
335 m² Bebouwd
220 m² Interieur
79 m² Terras

Ervaar het toppunt van luxueus wonen in dit eersteklas appartement op de eerste verdieping. Centraal gelegen in het gebouw, belichaamt deze gelijkvloerse woning gratie en moderniteit. Badend in de zachte gloed van binnenpatio's en grote ramen staat deze woning als een vredig toevluchtsoord te midden van Marbella's adembenemende landschap.

De ruime, open woon- en eetgedeeltes, aangevuld met een eersteklas Modulnova keuken, definiëren hedendaagse weelde en bieden een harmonieuze omgeving voor ontspanning en gezelligheid. Loop moeiteloos over naar het uitgestrekte terras, versierd met chique pergola's, en laat je omhullen door de rustige ambiance. Of je nu dineert onder de sterren of gewoon geniet van het betoverende uitzicht, het terras biedt een sublieme mix van ontspanning en elegantie.

Elke slaapkamer is een eigen heiligdom, compleet met en-suite voorzieningen, zodat je verzekerd bent van optimale privacy. De master suite, met een ruime kleedruimte en directe toegang tot het terras, is een sereen toevluchtsoord, perfect voor momenten van ontspanning.

De appartementen zijn met precisie ontworpen om de omarming van de zon op te vangen en het betoverende uitzicht dat het appartement biedt te laten zien. Het ontwerp van het gebouw spreekt boekdelen over tijdloze elegantie en ongeëvenaarde kunstzinnigheid.

Met het oog op gemak en veiligheid beschikt elke woning over twee overdekte parkeerplaatsen en een berging. Duik in wellness in de gemeenschappelijke avant-garde spa, houd uw fitnessdoelen bij in de ultramoderne fitnessruimte of zoek rust in de exclusieve yogastudio. Voor verfrissende momenten wacht het buitenzwembad met zout water op je, terwijl de speciale kinderzone ervoor zorgt dat de jongste bewoners altijd vermaakt worden.

De bouw is al begonnen, dus verwacht dat je droomhuis in de lente van 2025 werkelijkheid wordt.

Listing Details

Verkoopprijs 2.750.000 €

 • Ref. PLP04638
 • Marbella - Alle gebieden
 • Marbella Golden Mile
 • Appartement
 • 4 Slaapkamers
 • 4 Badkamers
 • 335 m² Bebouwd
 • 220 m² Interieur
 • 79 m² Terras
 • Zwembad Gemeenschappelijk
 • Garage Gemeenschappelijk
 • Tuin Gemeenschappelijk
 • EPC: In Progress

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Woonkamer, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Dicht bij de stad, Bewakingscamera's, Inbouwkeuken, Bij de zee/strand, Sauna, Underfloor heating (throughout), Automatisch irrigatiesysteem, Niet overdekt terras, Gym, Wasruimte, Overdekt terras, Dubbele ramen, Inbouwkasten, Nieuw, Omheinde gemeenschap, Lift, Uitzicht op de tuin.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 13
Sten Goosen

Belangrijkste details

2.750.000 €Prijs
4 Slaapkamers
4 Badkamers
335 m² Bebouwd
220 m² Interieur
79 m² Terras
Laten we er eens over praten