Mediterrane villa met veel charme op korte loopafstand van de stranden van Puerto Banus

3.800.000 €In prijs verlaagd van 4.500.000 €
PLP04344 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.300 m² Perceel
750 m² Bebouwd

Deze exclusieve familievilla is in klassieke mediterrane stijl gebouwd op een prachtig hoekperceel van 1300 m2. Het is gelegen tweede lijn van het strand in het gebied genaamd Las Mimosas, tussen Puerto Banus en San Pedro omgeven door de beste wooncomplexen zoals Ventura del Mar, Malibu en Guadalpin Banus.

Het pand is gebouwd in 2007, solide en perfect verdeeld, met hoogwaardige afwerkingen in hout, marmer, keramiek, klei, veiligheidshuizen enz. gecombineerd met de rijke decoratie van de beste klassieke stijl die een elegante en warme sfeer creëert in het hele huis. Verdeeld over drie niveaus hebben we op de hoofdverdieping de entreehal, een gang met uitgang naar de centrale binnenplaats met fontein die leidt naar de twee belangrijkste woonkamers met directe toegang tot het overdekte terras. De grote onafhankelijke woonkeuken is volledig uitgerust met alle luxe details en topapparatuur. Op deze zelfde verdieping bevinden zich ook twee slaapkamers met eigen badkamer en een gastentoilet. Boven zijn er twee en-suite slaapkamers. De hoofdslaapkamer is spectaculair, met kleedkamer en een groot privé-terras. De kelder completeert de luxe woonruimte met een garage voor drie of vier auto's, wasruimte, gastentoilet, badkamer, speelkamer met biljart en machinekamer.

De prachtige volgroeide tuin in semi-tropische stijl wordt gecompleteerd door het grote rechthoekige zwembad. Het biedt vloerverwarming in het hele huis en airco warm en koud.

Rijk aan details en goed gebouwd, op loopafstand van het strand en Puerto Banus.

Listing Details

Verkoopprijs 3.800.000 €

 • Ref. PLP04344
 • Marbella - Alle gebieden
 • Marbella - Puerto Banus
 • Las Mimosas
 • Villa
 • 4 Slaapkamers
 • 4 Badkamers
 • 1.300 m² Perceel
 • 750 m² Bebouwd

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 4.374€/ Jaar
 • Afvalbelasting 185€/ Jaar

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Dicht bij scholen, Bewakingscamera's, OfficeRoom, Underfloor heating (throughout), Wasruimte, Internet - Wifi, Overdekt terras, Inbouwkasten, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Het strand, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, airconditioning, Wijnkelder, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Speeltuin in de buurt, Open haard, Marmeren vloeren, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Kelder, Salle de jeux, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Alarm, Optioneel meubelen, Dubbele ramen, Uitstekende staat, Eetkamer, Goede staat, Gastentoilet.

Tim Waller Tim Waller Sales Contact 40
Tim Waller

Belangrijkste details

3.800.000 €Prijs
4.500.000 €In prijs verlaagd van
4 Slaapkamers
4 Badkamers
1.300 m² Perceel
750 m² Bebouwd
Laten we er eens over praten