Schitterend hedendaags perceel met vijf slaapkamer villa project

6.100.000 €
PLP04080 Ref
4 Slaapkamers
5 Badkamers
1.475 m² Perceel
734 m² Bebouwd
355 m² Terras

Gelegen in de beroemde Golf Valley in Nueva Andalucia net boven Puerto Banus, dit hedendaagse meesterwerk heeft een prachtig uitzicht op de bergen en de golfbaan. Een verfijnd toevluchtsoord, deze prachtige villa met vier slaapkamers integreert naadloos binnen en buiten leven en toont meesterlijke, moderne details.

Glazen muren van vloer tot plafond omringen de woonvertrekken met prachtige houten elementen en verfijnde meubelstukken, een prachtige chef's keuken past perfect in de omgeving, met een uitgebreide ontbijtbar, terwijl de formele eetkamer uitkijkt op de uitnodigende buitenruimte.
De elegante master suite beschikt over een aanzienlijke op maat ontworpen walk-in closet die leidt naar de luxe marmeren badkamer, die uitkomt op het prachtige terras met uitzicht. U bevindt zich in een tropische oase wanneer u de uitgebreide buitenruimte betreedt. Geniet het hele jaar door van entertainment met een uitnodigend overloopzwembad, omgeven door meerdere lounge gebieden om te ontspannen. De villa heeft ook een extra buitenkeuken en eethoek om buiten te kunnen eten.

Een architecturaal wonder, dit ultra-private toevluchtsoord is één van Las Brisas meest gewaardeerde eigendommen op de markt.

Listing Details

Verkoopprijs 6.100.000 €

  • Ref. PLP04080
  • Marbella - Alle gebieden
  • Nueva Andalucia
  • Las Brisas
  • Villa
  • 4 Slaapkamers
  • 5 Badkamers
  • 1.475 m² Perceel
  • 734 m² Bebouwd
  • 355 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Bergzijde, Woonkamer, airconditioning, Dicht bij de stad, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Mountain view, Open haard, Golf uitzicht, Underfloor heating (throughout), De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Overdekt terras, Dubbele ramen, Inbouwkasten, Uitstekende staat, Eetkamer, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Gastentoilet.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 17
Sten Goosen

Belangrijkste details

6.100.000 €Prijs
4 Slaapkamers
5 Badkamers
1.475 m² Perceel
734 m² Bebouwd
355 m² Terras
Laten we er eens over praten