Herenhuis met 4 slaapkamers te koop met privé zwembad aan de Golden Mile

950.000 €
PLP05527 Ref
4 Slaapkamers
4 Badkamers
246 m² Perceel
265 m² Bebouwd

Dit charmante herenhuis te koop met eigen zwembad ligt in een emblematische gemeenschap met Andalusische dorpsarchitectuur, La Virginia, met 's nachts een bewaker, waar elke woning anders is. De woningen zijn afgewerkt met natuurlijke materialen, zoals terracotta vloeren, houten timmerwerk en inlegwerk, tegels in Arabische stijl, marmer en witte kalkmuren, passend bij de esthetiek van de buitenkant in de mediterrane dorpsstijl.

Het charmante pand is verdeeld over drie niveaus. Op het niveau van de hoofdingang bevindt zich de woonkamer met open haard en uitgang naar het pittoreske overdekte terras met zomerse eethoek en toegang tot het zwembad in mediterrane stijl, omgeven door bomen en volwassen vegetatie. De open keuken is volledig ingericht en uitgerust volgens een hoge standaard en staat in verbinding met de eetkamer die ook een open haard heeft. Boven zijn er twee grote en-suite slaapkamers met kleedkamer en inbouwkasten, waarvan een met een eigen terras met uitzicht op het zwembad met open uitzicht. De benedenverdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers met daglicht, een en suite, een buitenbadkamer en een keuken/eetkamer, deze verdieping heeft een eigen ingang vanaf de straat waardoor het een onafhankelijke flat is.

La Virginia is een van de meest gewilde urbanisaties in de omgeving, op tien minuten lopen van het centrum van Marbella en zeer dicht bij allerlei kwaliteitsdiensten en het strand, met een rustige sfeer en in contact met de natuur waar u het gevoel heeft in een willekeurig mooi dorp aan de Middellandse Zeekust te zijn.

Het pand vertegenwoordigt een geweldige investering gezien de hoge mate van winstgevendheid die het biedt, met twee onafhankelijke eigendommen binnen hetzelfde pand.

het is een heel bijzondere plek met veel mogelijkheden en een groot potentieel, op tien minuten van het strand!

Listing Details

Verkoopprijs 950.000 €

 • Ref. PLP05527
 • Marbella - Alle gebieden
 • Marbella Golden Mile
 • La Virginia
 • Geschakeld huis
 • 4 Slaapkamers
 • 4 Badkamers
 • 246 m² Perceel
 • 265 m² Bebouwd

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 1.321€/ Jaar
 • Afvalbelasting 300€/ Jaar
 • Community Fee 306€/ Maand

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Complete keuken, Woonkamer, Dicht bij winkels, Dicht bij de stad, Dicht bij de haven, Separaat appartement, Dicht bij scholen, Bewakingscamera's, Landzicht, GuestApartment, Mountain view, Overdekt terras, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Bergzijde, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Inbouwkeuken, Bijkeuken, Speeltuin in de buurt, Open haard, Bij de zee/strand, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Kelder, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Aparte eetkamer, Opslagruimte, Open keuken, Balkon, Ingang beveiliging, Eetkamer, Goede staat, Barbecue, Vernieuwing gewenst.

Maria Villena Maria Villena Sales Contact 37
Maria Villena

Belangrijkste details

950.000 €Prijs
4 Slaapkamers
4 Badkamers
246 m² Perceel
265 m² Bebouwd
Laten we er eens over praten