Unieke nieuw gebouwde villa met twaalf slaapkamers en prachtig uitzicht

12.700.000 €In prijs verlaagd van 15.000.000 €
Ref PLP03989
12 Slaapkamers
14 Badkamers
3.000 m² Perceel
1.339 m² Bebouwd
776 m² Terras

Deze unieke, nieuw gebouwde, state-of-the-art villa ligt op een heuveltop in het Alcuzcuz natuurreservaat, op 15 minuten rijden van Puerto Banús. De villa heeft prachtig uitzicht op zee, de bergen, de golfbaan en het bos. De villa beschikt over 12 ruime slaapkamers met badkamers. Bijna alle leefruimtes komen uit op talrijke terrassen. Een hoofd volledig uitgeruste keuken met een eetkamer heeft open uitzicht. En 3 extra keukens rondom de villa. Een hele ruimte met een bioscoop, een dansvloer met een bar gevolgd door een eigen professionele wijnkelder. Een fitnessruimte met open uitzicht gevolgd door een sauna.

De appartementen voor het personeel bevinden zich op een aparte verdieping en de garage is ruim genoeg voor 6 auto’s plus nog eens minstens 6 op het buitenterrein. Het verwarmde oneindige zwembad is omgeven door een prachtige tuin. Wat deze villa onderscheidt van andere is dat het volledig autonoom kan werken. Een zonne-energiecentrale met een capaciteit van 60kW en opslagbatterijen voor 100kWh voorziet het huis van elektriciteit. Hoogwaardig artesisch water uit eigen bron. Toonaangevende Japanse oplossingen om de efficiëntie van het huis te verbeteren. Het beschikt over een smart home systeem met een geïntegreerd beveiligingssysteem.

Er is niets dan de beste natuurlijke materialen gebruikt in de villa, die de belangrijkste basis vormen voor de elegantie van de villa.

Listing Details

Verkoopprijs 12.700.000 €

 • Ref. PLP03989
 • Benahavis
 • La Reserva de Alcuzcuz
 • Villa
 • 12 Slaapkamers
 • 14 Badkamers
 • 3.000 m² Perceel
 • 1.339 m² Bebouwd
 • 776 m² Terras

Belastingen en heffingen

 • IBI (eigendomsbelasting) 921€/ Jaar
 • Community Fee 160€/ Maand

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Privé terras, Woonkamer, Uitzicht op zee, Uitzicht op de bergen, Golf uitzicht, Overdekt zwembad, Verwarmd zwembad, Vloerverwarming (overal), Domoticasysteem, Overdekt terras, Inbouwkasten, Beveiligde woonwijk, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Bioscoop, airconditioning, Wijnkelder, Inbouwkeuken, Open haard, Marmeren vloeren, Sauna, Kelder, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Fitnessruimte, Alarm, Meubels optioneel, Ingang beveiliging, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer, Barbecue, Gastentoilet.

Javier NietoCEO / General Manager
Get in touch
Javier Nieto

Belangrijkste details

12.700.000 €Prijs
15.000.000 €In prijs verlaagd van
12 Slaapkamers
14 Badkamers
3.000 m² Perceel
1.339 m² Bebouwd
776 m² Terras
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten