Prachtig duplex penthouse met privé zwembad en vrij uitzicht in La Morelia, Nueva Andalucia

1.395.000 €
PLP04331 Ref
3 Slaapkamers
2 Badkamers
155 m² Bebouwd
144 m² Terras

Dit duplex penthouse is verdeeld over twee verdiepingen, smaakvol ingericht en gemeubileerd met Scandinavisch design, met gebruik van hoogwaardige materialen.

Het hoofdniveau bestaat uit een gecombineerde open woonkamer, eetkamer en moderne keuken, volledig met Siemens high-end apparatuur, met directe toegang tot een groot terras op het zuiden met een buitenkeuken, barbecue, al-fresco eethoek, ligstoelen en het prive 3×6 meter verwarmd zwembad. Twee gastenslaapkamers die een badkamer en een gastentoilet delen maken dit niveau compleet.

Het bovenste niveau bestaat volledig uit een grote slaapkamer en-suite met toegang tot een ruim terras, perfect om te genieten van het prachtige uitzicht op zee en de bergen van La Concha.

Vanaf alle terrassen kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op zee, de bergen van Gibraltar en de Afrikaanse kustlijn.

Het appartement omvat een garage en een berging. De urbanisatie biedt twee zwembadzones met een magisch uitzicht.

Listing Details

Verkoopprijs 1.395.000 €

  • Ref. PLP04331
  • Marbella - Alle gebieden
  • Nueva Andalucia
  • La Morelia de Marbella
  • Duplex Penthouse
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 155 m² Bebouwd
  • 144 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, airconditioning, Compleet gemeubileerd, Zeezicht, Inbouwkeuken, Mountain view, Open haard, Verwarmd zwembad, Underfloor heating (throughout), Niet overdekt terras, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Opslagruimte, Open keuken, Alarm, Overdekt terras, Inbouwkasten, Uitstekende staat, Eetkamer, Barbecue, Uitzicht op het zwembad, Gastentoilet, Panoramisch uitzicht.

Javier Nieto Javier Nieto CEO / General Manager Contact 59
Javier Nieto

Belangrijkste details

1.395.000 €Prijs
3 Slaapkamers
2 Badkamers
155 m² Bebouwd
144 m² Terras
Javier Nieto

CEO / General Manager

javier@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten