Indrukwekkende villa in één van Marbella's meest exclusieve wijken, La Cerquilla

13.500.000 €
PLP04352 Ref
7 Slaapkamers
7 Badkamers
2.342 m² Perceel
1.033 m² Bebouwd
410 m² Terras

Indrukwekkende frontline golf villa in het hart van de Golf Valley. Gelegen op een perceel van meer dan 2.300 m2 met spectaculair uitzicht op de greens van Los Naranjos Golf. Een bebouwde oppervlakte van 1.000 m2, dit luxe huis heeft een prachtige open-plan lay-out, geoptimaliseerd voor comfort en biedt de nieuwste interieur trends. Ontworpen door de gerenommeerde Tobal Architecten en prachtig ingericht door Pedro Peña, is het een waar meesterwerk.

De villa bestaat uit zeven en-suite slaapkamers en verschillende luxe voorzieningen die indruk op u zullen maken, zoals een hoogtepunt een state-of-the-art bioscoopzaal, yoga & gymnasium, verwarmd zwembad met jacuzzi, kinderspeelkamer, de nieuwste domoticatechnologie, een onafhankelijk personeelsappartement, gastronomische keuken en een keuken van de chef.

Dit herenhuis is ontworpen om indruk te maken op de meest veeleisende koper en zal u de adem benemen vanaf het moment dat u binnenkomt.

Listing Details

Verkoopprijs 13.500.000 €

  • Ref. PLP04352
  • Marbella - Alle gebieden
  • Nueva Andalucia
  • La Cerquilla
  • Villa
  • 7 Slaapkamers
  • 7 Badkamers
  • 2.342 m² Perceel
  • 1.033 m² Bebouwd
  • 410 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Zoutwaterzwembad, Dicht bij scholen, Zeezicht, Bewakingscamera's, Golf uitzicht, OfficeRoom, Verwarmd zwembad, Underfloor heating (throughout), Automatisch irrigatiesysteem, Domoticasysteem, Dolby Stereo Surround System, Wasruimte, Internet - Wifi, Overdekt terras, Inbouwkasten, Omheinde gemeenschap, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Panoramisch uitzicht, Frontlijn golf, Bioscoop, airconditioning, Wijnkelder, Compleet gemeubileerd, Steam Room, Inbouwkeuken, Bijkeuken, Open haard, Marmeren vloeren, Jacuzzi, Bij de zee/strand, Sauna, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Salle de jeux, Glazen deuren, Opslagruimte, Houten vloeren, Gym, Solarium, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer, Gastentoilet.

Sten Goosen Sten Goosen Sales Contact 38
Sten Goosen

Belangrijkste details

13.500.000 €Prijs
7 Slaapkamers
7 Badkamers
2.342 m² Perceel
1.033 m² Bebouwd
410 m² Terras
Laten we er eens over praten