Uitstekende villa met prachtig uitzicht op golf en zee gelegen in een gewilde omgeving

2.995.000 €
PLP03962 Ref
5 Slaapkamers
6 Badkamers
1.462 m² Perceel
703 m² Bebouwd
214 m² Terras

Spectaculaire eigentijdse villa met vijf slaapkamers in La Alqueria, met prachtig uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee, een lift en een grote tuin met zwembad, chill out zone en vuurplaats.

La Alqueria is de meest gewilde buurt van Marbella, bezaaid met aantrekkelijk ontworpen villa's en appartementen. La Alqueria is de thuisbasis van de beste aspecten van het leven aan de Costa del Sol: weggestopt in een veilige, bewaakte omgeving waar rust en privacy heersen te midden van een prachtige natuurlijke omgeving, maar met de glamoureuze en verfijnde attracties van Marbella centrum en Puerto Banús op slechts enkele minuten afstand. La Alqueria heeft een plaatselijke supermarkt, een internationale school en sportfaciliteiten.

Deze eigentijdse en moderne villa, met een vleugje Andalusisch design, is uitgerust met de beste faciliteiten en het gebruik van hoogwaardige materialen, ontworpen voor gebruiksgemak en functionaliteit, maakt deze villa echt uniek. Het heeft een compleet domoticasysteem, vloerverwarming door het hele huis, automatische zwembadafdekking, airconditioning, geavanceerd alarmsysteem, automatisch irrigatiesysteem, volledig uitgeruste keuken, berging.

De villa heeft een oppervlakte van 703,60 m2 op een perceel van 1.462 m2, waar je kunt genieten van een enorme tuin met zwembad en chill out area.
De buitenruimte is aangelegd door de prestigieuze La Menara studio, waar een tuin in mediterrane stijl is ontworpen met olijfbomen, magnolia's, kurkeiken, cipressen, een enorm gazon en vele andere soorten die de tuin tot een buitengewone plek maken, en uitgerust met een verlichtingssysteem dat de omgeving 's nachts verbetert.
Op de bovenverdieping van de villa bevinden zich drie en-suite slaapkamers met prachtig uitzicht op zee en terrassen van meer dan 80 vierkante meter.

Op de hoofdverdieping bevindt zich de woonkamer met keuken, met terrassen van meer dan 130 m2, en een indrukwekkend drijvend zwembad met watervaleffect.

De kelderverdieping met toegang tot de tuin en het overloopzwembad herbergt twee extra slaapkamers, plus een grote open ruimte die kan worden gebruikt als fitnessruimte, bioscoop of extra kamers.

Dit huis is licht en ruim, met mooie terrassen ideaal om te entertainen en ‘al-fresco’ te dineren.

Listing Details

Verkoopprijs 2.995.000 €

  • Ref. PLP03962
  • Benahavis
  • La Alqueria
  • Villa
  • 5 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • 1.462 m² Perceel
  • 703 m² Bebouwd
  • 214 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Dicht bij winkels, Dicht bij scholen, Zeezicht, Landzicht, Golf uitzicht, Underfloor heating (throughout), Automatisch irrigatiesysteem, Domoticasysteem, Wasruimte, Overdekt terras, Inbouwkasten, Lift, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad, Panoramisch uitzicht, Bergzijde, Bioscoop, Voorzieningen dichtbij, airconditioning, Wijnkelder, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Bijkeuken, De buurt van Golf, Niet overdekt terras, Kelder, Opslagruimte, Gym, Alarm, Dubbele ramen, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer.

Begoña Gonzalez Begoña González Sales Manager Contact 54
Begoña Gonzalez

Belangrijkste details

2.995.000 €Prijs
5 Slaapkamers
6 Badkamers
1.462 m² Perceel
703 m² Bebouwd
214 m² Terras
Begoña González

Sales Manager

begona@purelivingproperties.com
Laten we er eens over praten