Recent gebouwde hedendaagse villa in Casablanca

Verkocht
PLP04367 Ref
6 Slaapkamers
6 Badkamers
910 m² Perceel
738 m² Bebouwd
44 m² Terras

Een prachtige nieuw gebouwde moderne villa gelegen in het prestigieuze Casablanca, in Marbella's Golden Mile, op loopafstand van de promenade, het strand, coffeeshops, restaurants, de vijfsterren Puente Romano en Marbella Club Hotels.

Verdeeld over drie verdiepingen, plus een verbazingwekkend dakterras met ongelooflijk uitzicht op zee en de bergen, is dit huis afgewerkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij alleen de beste materialen zijn gebruikt.

De villa verwelkomt u in een hal met een drievoudige hoogte raam, die leidt naar de grote open woonkamer, volledig uitgeruste moderne keuken, eetkamer met open haard, gasten slaapkamer, wasruimte en een gastentoilet. De woonkamer heeft directe toegang tot het ruime overdekte terras met barbecue, verwarmd zwembad en een ruime vuurplaats.

De bovenverdieping bestaat uit, een hoofdslaapkamer en-suite met groot privé terras, twee kleedkamers en drie gastenslaapkamers en-suite. Het dakterras heeft een prachtig uitzicht en beschikt over een pre-installatie voor een jacuzzi, een buitenkeuken met barbecue en een buitendouche.

Het lagere niveau bestaat uit een indrukwekkende grote entertainment ruimte met de mogelijkheid om een bioscoopzaal, een fitnessruimte of een speelkamer te realiseren. Een grote gastenkamer en-suite, een privé garage voor vier tot vijf auto's en een opslagruimte maken dit niveau compleet.

Dit is echt een van de meest uitzonderlijke woningen in Casablanca, ontworpen door de prestigieuze binnenhuisarchitect Carlos Lamas.

Listing Details

Verkocht

  • Ref. PLP04367
  • Marbella - Alle gebieden
  • Marbella Golden Mile
  • Casablanca
  • Villa
  • 6 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • 910 m² Perceel
  • 738 m² Bebouwd
  • 44 m² Terras

Belastingen en heffingen

De verkoopprijs is exclusief kosten en belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijving en notariskosten, ITP 7% of, als alternatief 10% BTW en AJD (1,2% op de aankoopprijs) op nieuwbouw eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan. Deze info is onder voorbehoud van fouten, weglatingen, wijzigingen, voorafgaande verkoop of terugtrekking van de markt. Informatie sheet beschikbaar, Decreet 218/2005 Okt. 11.

Aanvullende informatie

Prive terras, Woonkamer, Voorzieningen dichtbij, vervoer dichtbij, Dicht bij winkels, airconditioning, Dicht bij de stad, Dicht bij scholen, Compleet gemeubileerd, Inbouwkeuken, Bij de zee/strand, Glazen deuren, Gasten slaapkamer, Overdekt terras, Inbouwkasten, Nieuw, Uitstekende staat, Eetkamer, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op het zwembad.

Maria Villena Maria Villena Sales Contact 40
Maria Villena

Belangrijkste details

Verkocht
6 Slaapkamers
6 Badkamers
910 m² Perceel
738 m² Bebouwd
44 m² Terras
Laten we er eens over praten